Arxiu mensual 30 de setembre de 2015

PerGrup Maig

Sitges 20-09-2015

La Colla Xiroia va participar en aquest concurs vàlid pel Campionat de Catalunya infantil.  Com que la resta de colles van apretar força la nostra no va poder pujar al podi, tot i així ens hem de felicitar que mica en mica vagin reben noves incorporacions i que el futur a les colles del Grup Sardanista Maig sigui ben viu. Mireu quina planta que ja tenen ales fotos!

PerGrup Maig

BCN-Catedral 20-09-2015

La Colla Xàldiga va participar al 65è Concurs de Colles Sardanistes de Barcelona, vàlid pel la categoria gran del Campionat de Catalunya Final A i el resultat va ser de 3-3-4. Uns bons resultats que encaminen la 3a posició del campionat, molt competida i renyida, això sí, amb la resta de colles, totes elles van mostrar un gran nivell a plaça.
Els nostres veterans no podien faltar a la cita del concurs més important del país, així doncs la Dansaires de Maig també hi van participar com a colla lliure i una de les sardanes que van ballar va ser “M@ig 50” d’en Jordi Paulí, la sardana dedicada als 50 anys de la nostra entitat.

 


Per veure el reportatge fotogràfic complet premeu aquí.

PerGrup Maig

Palauet Albéniz 19-09-2015

La Colla Xàldiga va ballar als Jardins del Palauet Albéniz en motiu de les Festes de la Mercè de Barcelona en el sí del cicle “Els esbarts i la sardana” el passat dissabte 19 de setembre de 2015. Tenint en compte l’èxit de la primera edició, celebrava l’any 2014, s’ha decidit apostar de nou per aquest format en què es combina una sardana de lluïment, una de punts lliures i una de germanor per públic tot mostrant la vessant de les colles sardanistes de competició de la ciutat comtal.

PerGrup Maig

Calella – Jornades Internacionals Folklòriques 17-09-2015

La Colla Xàldiga va participar a les 43enes Jornades Internacionals Folklòriques de Catalunya com a grup local del nostre país.
Aquest festival de divulgació folklòrica organitzat per Adifolk se celebra des de l’any 1972 sota el lema “Les danses dels pobles pel nostre poble”, i portà en aquesta edició grups arribats de Romania, Itàlia, Mèxic, Estònia, Cròacia, Colòmbia i Catalunya.
La nostra colla va oferir dues sardanes a la plaça de l’Església de Calella i dues d’exhibició a l’Antiga fàbrica Llobet i Guri, totes elles interpretades per la Cobla Marinada.


Per veure fotografies de tots els grups premeu aquí.

PerGrup Maig

Tarragona 13-09-2015

La Colla Xàldiga va participar al Concurs de Colles Sardanistes celebrat a Tarragona el diumenge 13 de setembre de 2015 a les 18h al Moll de Costa, vàlid pel Campionat de Catalunya gran Final A. Malgrat la xafogor i el sol es van poder ballar les sardanes amb normalitat, i el resultat sardana per sardana fou de 3-3-3 per la nostra colla.
Enhorabona per aquest primer èxit i a seguir treballant per mantenir la posició!


Per veure el reportatge complet premeu aquí.

PerGrup Maig

Lloret de Mar 06-09-2015

La Colla Dansaires de Maig va participar al Concurs de Colles Sardanistes celebrat a Lloret de Mar el diumenge 6 de setembre de 2015 a les 6 de la tarda. El concurs era vàlid per la categoria de veterans del Campionat de Catalunya Final B, i la nostra colla va quedar en 2a posició. Enhorabona pel resultat i ara a treballar pel proper duel.

PerGrup Maig

Juncosa 05-09-2015

La Colla Xàldiga va marxar el cap de setmana del 4 al 6 de setembre del 2015 a Juncosa (Lleida) amb la finalitat de fer un stage per preparar la colla pel Campionat de Catalunya que s’inicia el 13 de setembre a Tarragona i el 20 de setembre a Barcelona.
Es va triar aquest poble perquè un dansaire de la colla nasqué allí i per tant ens van facilitar el lloc d’assaig. Per la seva part, la Xàldiga aprofitant que aquell cap de setmana es donava el tret de sortida de la Festa Major de Juncosa hi va oferir una extensa exhibició de sardanes de punts lliures intercalades amb sardanes de germanor amb tots els veïns de la vila.