Arxiu anual 2 de desembre de 2015

Final Punts Lliures Calella 29-11-2015

El passat 29 de novembre tingué lloc la gran Final del Campionat de Catalunya de Punts lliures a Calella com a Capital de la Sardana 2015. És una modalitat diferent del Campionat de Catalunya de lluïment que consisteix en coreografiar una sardana amb passos variats, vistosos i plens de moviemnt i formes més enllà de l’estàtica rotllana. Del Grup hi van participar dues colles.
La Colla Xiroia va quedar 3/5 en la categoria infantil, amb unes sardanes amb punts nous i molt treballades van exhibir un bon treball, apuntant una bona plantilla de cara la temporada vinent. La Colla Xàldiga va quedar 2/7 en la categoria gran, va quedar 2a a la 1a sardana i va empatar amb un 1r lloc a la segona sardana. i Tanmateix, cal destacar la feina feta per tots els dansaires de la colla per poder superar-se any rere any i es va copsar com les intenses hores d’assaig van donar el seu fruit.
Felicitats per les dues colles, per nosaltres sou els millors!


Fins aquí la temporada del Campionat de Catalunya 2015. La competició retornarà al març del 2016.
Per veure la galeria d’imatges completa premeu aquí.

Valls 15-11-2015

La capital de l’Alt Camp va celebrar el 44è Concurs de Colles Sardanistes el 15 de novembre de 2015 a la Plaça del Pati, acollint la final del Campionat de Catalunya aleví, infantil i juvenil. Només les 3 primeres colles classificades en la fase prèvia van arribar en aquesta final, i la Colla Xiroia al quedar 4a no hi va poder arribar, l’any que ve serà.
Així doncs les colles del Grup Maig van participar com a colles lliures. La Colla Xiroia va quedar 2a de la categoria infantils lliures, la Colla Maig 1a de grans i Colla Dansaires de Maig 6a de veterans. Cal destacar que fou molt ben trobat el format del concurs i el posterior dinar de germanor amb els companys de la Colla Bell Esplai de Valls.


Per veure el reportatge fotogràfic complet premeu aquí.

Balaguer 08-11-2015

De nou Balaguer va acollir la Final A i B del Campionat de Catalunya de colles grans, la Colla Xàldiga que estava lluitant per la 3a plaça va quedar 4-2-3 respectivament en cada sardana. No obstant això, va servir-li per classificar-se en 2a posició del concurs darrere de la Mare Nostrum i davant de Violetes del Bosc i Mans Amigues assegurant el 3r lloc de la general.
Sens dubte ha estat un campionat molt disputat fins a la darrera sardana i d’aquesta manera s’ha tancat el Campionat de Catalunya gran de lluïment.
La Colla Xiroia i la Colla Dansaires de Maig  van participar com a colles lliures. Els infantils e svan classificar en 4a posició i els veterans també.


Per veure el reportatge fotogràfic complet premeu aquí.

Girona 01-11-2015

Les Colles Xiroia, Xàldiga i Dansaires de Maig van participar en el 75è Concurs de Colles Sardanistes celebrat a la plaça del Lleó de Girona l’1 de novembre de 2015.
Aquest concurs era puntuable pel Campionat de Catalunya gran A i Final veterà B.
La Colla Xàldiga va quedar en 4a posició de colles grans, tot i baixar una posició respecte la jornada anterior té més ganes que mai de la final de Balaguer per intentar mantenir el 3r lloc que certament està molt competit enguany.
Pels veterans era la final del campionat veterà grup B, i la Colla Dansaires de Maig tot i fer una bona ballada va quedar 3a del grup B.
La Colla Xiroia per la seva part va competir com a colla lliure aprofitant per fer debutar noves incorporacions.


Per veure més imatges premeu aquí.

Banyoles 25-10-2015

La Colla Dansaires de Maig va participar en aquest concurs com a colla lliure i el resultat va ser de 4/9. Per celebrar-ho van fer un bon dinar, enhorabona!


Per veure més fotografies premeu aquí.

Terrassa 18-10-2015

La Xiroia, la Xàldiga i Dansaires de Maig van participar com a colles lliures en aquest concurs. La Xiroia va quedar 3/5, la Xàldiga 3/7 i Dansaires de Maig 3/3. Teniu una foto de les 3 colles al final de l’àlbum. També vam batejar a en Marçal de la Xàldiga!


Per veure més fotografies premeu aquí.

El Vendrell 11-10-2015

La Colla Xiroia va participar en aquest concurs vàlid pel Campionat de Catalunya infantil i el resultat va ser de 4rts, millorant aixi el resultat del concurs anterior, per tant ànims!

Cassà de la Selva 04-10-2015

La Colla Dansaires de Maig va participar en aquest concurs vàlid per la categoria veterana del Campionat de Catalunya Final B. El resultat va ser de dos tercers.

 

Cornellà de Llobregat 04-10-2015

Les colles Xiroia i Xàldiga van participar al concurs de colles sardanistes de Cornellà 2015 com a colles lliures. Aquí us deixem unes imatges del dia. El resultat per la Xiroia va ser un 3r i la Xàldiga un 4t.


Per veure més imatges premeu aquí.

Sitges 20-09-2015

La Colla Xiroia va participar en aquest concurs vàlid pel Campionat de Catalunya infantil.  Com que la resta de colles van apretar força la nostra no va poder pujar al podi, tot i així ens hem de felicitar que mica en mica vagin reben noves incorporacions i que el futur a les colles del Grup Sardanista Maig sigui ben viu. Mireu quina planta que ja tenen ales fotos!