Torí, 28è Aplec Internacional – 7, 8 i 9 d’agost 2015

Torí, 28è Aplec Internacional – 7, 8 i 9 d’agost 2015

La Colla Xàldiga va participar al 28è Aplec Internacional de la Sardana i Mostra de Grups Folklòrics organitzat per Adifolk i que enguany s’ha celebrat els dies 7, 8 i 9 d’agost a Torí (Itàlia). Un total de 3 dies que van portar la cultura popular catalana amb totes les seves manifestacions festives.

La nostra colla va participar divendres 7 a l’espectacle inaugural de l’aplec celebrat al Teatre Carignano i l’endemà dissabte va acudir a la ballada de sardanes amb la Cobla Camps juntament amb la Colla Dolç Infern de Lleida. A la tarda hi hagué la recepció dels grups per part de les autoritats de Torí. A la nit es va ballar a la plaça San Carlo una sardana de punts lliures “Sardapatum”, tot i que l’espectacle no es va completar a causa d’una intensa tempesta.


L’endemà diumenge la nostra colla va poder fer turisme i a vespre va tancar amb la resta de grups l’Aplec número 28 amb un espectacle de cloenda on es van ballar dues sardanes, una de lluïment i una pel públic, la qual va comptar amb una elevada participació.

Per més fotografies de la Xàldiga i de la resta de grups participants premeu aquí.

Quant a l'autor

Grup Maig administrator

Deixeu una resposta