Campionat Bàsic Veterà. Sant Vicenç dels Horts. 10/06/2023

Campionat Bàsic Veterà. Sant Vicenç dels Horts. 10/06/2023

Dissabte de juny al vespre, plaça de Narcís Lunes, les 22 h del vespre. La colla veterana del grup ens trobem a mitja tarda per acabar de preparar les rotllanes per a la segona confrontació del Campionat Bàsic Veterà. Anem amb il·lusió, ja que els resultats del primer concurs ens van acompanyar i volem continuar escalant posicions.

1a sardana: Abril a Palamós del mestre Marcel Artiaga. La confrontació és amb la colla Amics Dansaires de Cassà de la Selva. Malgrat ballar-la molt bé, fem una falla de repartiment i perdem els punts.

Ens recuperem anímicament, donem força al repartidor i anem per la

2a sardana: Calongina de Ricard Viladesau. Sardana complexa d’interpretació, elegant i molt ben ballada. Però ens enfrontem a grans colles veteranes, Colla Sabadell i Colla Ressò i perdem els enfrontaments.

Pròxima parada, Plaça Major de Vic. Continuarem assajant dur per poder obtenir els millors resultats!

Quant a l'autor

Grup Maig administrator

Deixeu una resposta