Trobada Sardanista Infantil Sta Eulàlia 2023

Trobada Sardanista Infantil Sta Eulàlia 2023

La colla Xiroia del Grup Sardanista Maig va participar a la 19a Trobada Sardanista infantil de Santa Eulàlia, celebrada a la plaça Sant Jaume el proppassat 11 de febrer de 2023.

L’acte va comptar amb la Cobla Contemporània que va deleitar els assistents amb peces variades amb melodies pop, reguetón o urban i va ser organitzat per l’Ajuntament de Barcelona en col·laboració amb la Federació Colles Sardanistes de Barcelona. La colla veterana del Grup, la Dansaires de Maig també va assistir a la ballada i va aprofitar per assajar.

Els membres de la Xiroia van fer un interncanvi amb els infantils de la Colla Gegantera “La Pessigolla” de Valls que han començat a aprendre sardanes.

També van veure la cercavila de gegants, van visitar les gegantes al Palau de la Virreina i els gegants a la Casa dels Entremesos i a la tarda les dues colles van fer un assaig al local de la secció, a la SCE La Lira.

Quant a l'autor

Grup Maig administrator

Deixeu una resposta