Valls 14-11-2021

Valls 14-11-2021

Un any més Valls va ser l’epicentre del món sardanista de competició júnior. La plaça del Pati és el centre neuràlgic de les finals del Campionat de Catalunya Aleví, Infantil i Juvenil.

Enguany la cita tenia més rellevància perquè l’any 2020 no es va poder celebrar a causa de la pandèmia de la Covid-19. A més, el Foment de la Sardana de la Unió Anelles de la Flama celebra els 50 anys del Concurs de Colles Sardanistes i el de l’entitat.

El Grup Sardanista Maig hi va participar amb les colles Xamosa (alevins) i Maig (juvenils), la Xàldiga hi va competir però al campionat de colles lliures.

Classificació final 2021 alevins: 1r Trapelles (Sabadell); 2n Xerinola (Tarragona); 3r Dimoniets (Lleida) i 4t Xamosa (Barcelona). Van ballar les sardanes “Adéu bonica” de Jeroni Velasco i “Amb aire festiu” de Martí de Joan. Destaquem el fet d’haver pogut treure la colla alevina perquè només amb la formació de dansaires júniors tindrà futur la sardana de competició. El més important no era el resultat sinó ser-hi.

Classificació final 2021 juvenils: 1r Nova Tarragona Dansa (Tarragona), 2n Maig (Barcelona), 3r Cabirols (Sabadell), 4t Il·lusions (Cassà de la Selva), 5è Montgrí (Torroella de Montgrí) i 6è Brots de Dintre el Bosc (Manresa). Últim any en aquesta categoria de la Maig i subcampiona. Gens mal resultat tenint en compte el poc entrenament que s’ha fet a causa de les restriccions. Ara el repte serà competir a la categoria gran la temporada 2022.

Classificacions 2021 a Valls

Parcials Alevins i Juvenils 2021 a Valls

Quant a l'autor

Grup Maig administrator

Deixeu una resposta