Girona 01-11-2021

Girona 01-11-2021

La ciutat de Girona va celebrar el 80è Concurs de Colles Sardanistes a la Plaça del Lleó com mana la tradició, l’1 de novembre, i s’engloba com un dels actes de les Festes de Sant Narcís 2021.

La jornada era vàlida per la Final del Campionat de Catalunya Veterà, on hi va participar la Dansaires de Maig. A més, era la Semifinal de la categoria Gran, on hi va participar la Xàldiga. En total 25 colles vingudes d’arreu de Catalunya van prendre part en aquesta competició.

Pel que fa als grans, la colla Xàldiga s’emportà a la 1a sardana, “El pou de la roca” de Josep Viader un 6è; a la 2a sardana, “Boirosa matinada” de Marcel Sabaté, un 5è; i a la 3a sardana, “Palau, el nostre poble” de Francesc Picart, un 6è dels 7 en joc.

A la classificació general dels veterans la nostra colla, Dansaires de Maig, s’emportà a la 1a sardana, “La tortada de Banyoles” de Josep Coll, un 7è.  A la 2a sardana, “Renouera” de Josep Saderra, un altre 7è. Per altra banda, va encertar la sardana revessa.

D’aquesta manera han conclòs el Campionat Veterà, però el més important a part de la millora física, d’estil i conjunt són les noves incorporacions que ha tingut la colla i que n’asseguren la seva continuïtat.

Classificacions 2021 a Girona

Parcials Grans i Veterans 2021 a Girona

 

Quant a l'autor

Grup Maig administrator

Deixeu una resposta