Terrassa 17-10-2021

Terrassa 17-10-2021

El diumenge 17 d’octubre de 2021 el pati de l’Escola Pia de Terrassa va acollir el 73è Concurs de Colles Sardanistes, vàlid pel Campionat de Catalunya Veterà i va ser organitzat per l’Agrupació Folklòrica Amunt i Crits.

El Grup Sardanista Maig hi va participar amb les colles Xamosa a la categoria d’alevins lliures i Dansaires de Maig al campionat nacional. La jornada va comptar amb la participació de 15 colles vingudes d’arreu.

La Cobla Jovenívola de Sabadell va ser l’encarregada d’interpretar les sardanes d’aquesta 3a jornada dels veterans: “Terrassa dansa” de Daniel Gasulla i “Les anelles de Terrassa” de Josep Albertí. La nostra colla va classificar-se en 7è lloc dels 8 disputats. Tanmateix, va demostrar jornada rera jornada la millora tècnica i l’enfortiment físic. En Joan Casals, revessaire en cap, va resoldre correctament la sardana revessa.

La propera i última jornada d’aquest campionat veterà serà a Girona el proper 1 de novembre a les 11:30h a la pl. del Lleó coincidint amb la semifinal dels Grans.

Als alevins, els nens i nenes de la Xamosa s’ho van passar d’allò més bé ballant junts i demostrant els seus aprenentatges: comencen a comptar, repartir i fins i tot interpretar els aires! La nostra colla petita té les portes obertes per tots aquells qui vulgueu portar els vostres fills a aprendre a ballar sardanes, jugant, amb uns valors i socialitzant-se amb una afició diferent. Podeu preguntar a: xamosa@grup-maig.cat o bé secretaria@grup-maig.cat

Classificacions 2021 a Terrassa

Parcials Veterans 2021 a Terrassa

Quant a l'autor

Grup Maig administrator

Deixeu una resposta