BCN Poblenou 13-06-2021

BCN Poblenou 13-06-2021

Els jardins de Can Saladrigas van acollir el diumenge 13 de juny de 2021 a les 11:00h la 32a edició del Concurs de Colles Sardanistes del barri del Poblenou de Barcelona, organitzat per la Comissió de Festes i el Districte de Sant Martí.

El matí va ser molt calorós, tant per les 10 colles participants com pels músics de la Cobla Ciutat de Cornellà que es van arrecerar a l’ombra d’uns arbres. El Grup Sardanista Maig hi va competir amb les 4 colles: Xamosa, Maig, Xàldiga i Dansaires de Maig.

Els resultats van ser: 1r lloc per la Xamosa com a única colla alevina, 1r lloc en solitari de la Maig als juvenils. Als grans, 2n lloc per la Xàldiga superada només per la Mare Nostrum (Barcelona) i la segueixen 9N (Barcelona i Amunt i Crits (Terrassa). Pel que fa als veterans, la Dansaires de Maig obté la 2a plaça darrere de Sabadell (Sabadell) i seguida de Sempre Laietans (Barcelona).

La vostra veterana va resoldre correctament la revessa. Destaquem la continuïtat que estan tenint les colles del Grup Maig malgrat les adversitats i les restriccions de la pandèmia, essent el nombre de 5/6 parelles en cada concurs dels grans i veterans.

Classificacions 2021 a BCN Poblenou

 

Quant a l'autor

Grup Maig administrator

Deixeu una resposta