Cabrils 25-04-2021

Cabrils 25-04-2021

El diumenge 25 d’abril de 2021 es va celebrar el primer concurs de la temporada 2021 i després de l’aturada obligada per la crisi sanitària des de l’octubre de 2020, data del darrer concurs celebrat.

El Grup Sardanista Maig s’hi va inscriure amb 3 colles: Xamosa als alevins, Xàldiga als grans i Dansaires de Maig als veterans. Les ganes de tornar a calçar-se les espardenyes eren palpables en els dansaires. No obstant, les mesures de prevenció van seguir presents (llistat d’assistents, públic reduït, mascareta en tot moment excepte durant les sardanes de lluïment, etc…).

L’Ajuntament de Cabrils juntament amb la Secció Sardanista Coloraines de La Concòrdia van organitzar aquest 23è Concurs de Colles Sardanistes i va començar a les 11:30h amb un petit ruixat, fet que va obligar a resguardar els músics de la Cobla Ciutat de Cornellà.

Les sardanes de lluïment interpretades foren “Colometa” de Ricard Viladesau i “El sereno” de Josep Coll, dos clàssics del món sardanístic de plaça. Pel que fa als resultats la Xamosa va ballar conjuntament amb la Trapelles de Sabadell, empatat així al 1r lloc. Als grans, la Xàldiga obté el 2n lloc només superada per la Mirant al Cel i tancà la classificació la 9 de Novembre i Amunt i Crits. Als veterans, 3r lloc de Dansaires de Maig superats per la Ressò i l’Enèrgica.

La revessa va ser resolta correctament per Dansaires de Maig. A la sardana de germanor es va ballar “Camí de la UNESCO” d’Anna Abad i en format concert es van interpretar 3 peces de 4 tirades.

Classificacions 2021 a Cabrils

Quant a l'autor

Grup Maig administrator

Deixeu una resposta