Figueres 05-05-2019

Figueres 05-05-2019

El diumenge 5 de maig de 2019 la plaça Catalunya de Figueres va acollir el 72è Concurs de colles Sardanistes, enguany vàlid per al Campionat de Catalunya Veterà, Territorial Comarques Gironines i Colles lliures.

La formació veterana del Grup Maig, la colla Dansaires de Maig, va obtenir el 8è lloc i per tant l’últim. Cal destacar la diferència clara entre les colles veteranes que competeixen amb dansaires d’edats compreses entre els 45 i 55 i les veteranes que tenen balladors de 60 en amunt. Tanmateix, la nostra colla va fer una bona ballada i sobretot s’ho va passar bé. A més, era el primer concurs del bàsic que els homes ballaven amb faixa vermella, amb una gran semblança a l’equipació de gala de la Xàldiga. El primer lloc l’encapçala la Sabadell seguida de Claror de Goges i Toc de Dansa.

La Cobla La Principal d’Olot va interpretar les sardanes “Pastes i garnatxa” de Jordi Molina i “Romànic a Sils” d’Olivier Marquès. La sardana de germanor va ser “Imparables” d’Alfred Abad, un clàssic aquesta temporada de concursos ja que és la sardana dedicada al 60è aniversari de la Unió de Colles Sardanistes.

La propera jornada d’aquest Campionat serà a Perpinyà el 19 de maig, però la nostra colla té descans i per tant no hi assistirà.

Classificacions 2019 a Figueres

Parcials Campionat Veterà 2019 a Figueres

Quant a l'autor

Grup Maig administrator

Deixeu una resposta