Girona 01-11-2018

Girona 01-11-2018

El dijous 1 de novembre de 2018, com mana la tradició, es va celebrar el 78è concurs de colles sardanistes de la ciutat de Girona, vàlid enguany pel Campionat de Catalunya en les categories Gran Final A i Veterà Final B, així com també per les colles lliures i pel Territorial de Comarques Gironines.

El Grup Sardanista Maig hi va participar amb les 4 colles actives aquesta temporada: als alevins la Xamosa, als juvenils la Maig, als grans la Xàldiga i als veterans Dansaires de Maig.

Comencem parlant de la Final A dels Grans, la nostra colla Xàldiga va obtenir el 5è lloc final del concurs tot i obtenir puntuacions que oscil·laven entre el 3 i el 5è lloc no va aconseguir arrabassar posicions als vigatans i als cassanencs. Les sardanes que van ballar foren “Noces d’or” de Ricard Viladesau, “De Sant Feliu a S’Agaró” de Vicenç Bou i “Per sempre” de Marc Timón. Bones sensacions que denoten un final de temporada en ascens de qualitat.

Pel que fa als Veterans B era la seva última jornada i la colla vermell-i-negre va obtenir el 3r lloc, superant a la principal competidora. Tanmateix, no ha aconseguit el 3r lloc de la classificació general final. Seguiu endavant. En aquesta categoria van interpretar les composicions “Tres estels sardanistes” de Josep Antoni López i “Plena de pau” de Josep Cassú.

A les colles lliures 2n lloc de la Maig i 5è lloc de Xamosa als alevins. La sardana revessa va ser resolta per la colla Dansaires de Maig. La sardana de germanor va ser “La santa Espina” d’Enric Morera.



Vegeu també:
Classificacions 2018 a Girona
Parcials Campionat Gran Final A i Veterà Final B 2018 a Girona

Quant a l'autor

Grup Maig administrator

Deixeu una resposta