Sardana aèria – Sant Joan de Vilatorrada 24-06-2018

Sardana aèria – Sant Joan de Vilatorrada 24-06-2018

El diumenge 24 de juny de 2018 la colla Xàldiga va portar l’espectacle “Sardana universal” a la vila de Sant Joan de Vilatorrada (el Bages) en motiu de la seva Festa Major de Sant Joan.
Aquest espectacle mostra a partir d’una sardana aèria una coreografia fent al·legoria als passos tradicionals d’aquesta dansa i a la vegada mostra formes lliures que al so de la música deixa bocabadats als espectadors.

Agraïm a l’Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada la confiança dipositada en nosaltres per oferir el nostre espectacle i en especial al regidor Jordi Pessarrodona.
Cal destacar que és la 6a vegada que es mostra aquest espectacle que des del 2012 la colla Xàldiga ha mostrat en països com Hongria, Portugal o Catalunya.

La nostra entitat, el Grup Sardanista Maig, procura fomentar la innovació en el món de les colles sardanistes amb propostes com la sardana aèria de la qual us parlem però també col·laborant amb el grup de rumba La Carrau, ballant sardanes al so del carilló de la Generalitat de Catalunya, participant durant 6 anys consecutius a l’Aplec Internacional de la Sardana dels quals en destaca l’edició del 2017 a la República Txeca mostrant els mateixos dansaires de la colla sardanista els balls tradicionals i el ball de bastons.

Quant a l'autor

Grup Maig administrator

Deixeu una resposta