Arenys de Munt 02-06-2018

Arenys de Munt 02-06-2018

El dissabte 2 de juny de 2018 a les 22h es va celebrar a la Plaça de l’Església d’Arenys de Munt el 5è Concurs de Colles Sardanistes organitzat per l’Agrupació Sardanista del Centre Moral i vàlid pel Campionat Territorial de Barcelona Ciutat, en concret era la 3a jornada.

Com bé ja hem comentat en anteriors entrades el Grup Sardanista Maig competeix la temporada 2018 amb 4 colles de categories diferents, als alevins la colla Xamosa, als juvenils la colla Maig, als grans la colla Xàldiga i als veterans la colla Dansaires de Maig.

El concurs es va encetar amb el galop d’entrada que va presentar un total d’11 colles, dues lliures i nou de l’esmentat campionat. Les sardanes interpretades en les tandes de lluïment van ser triades a l’atzar just abans de ballar. La 1a i 3a sardanes van ser ballades per les colles veteranes i l’alevina del Territorial, en concret “De tots colors” de Xavier Ventosa i “L’estació del Nord” de Carles Santiago. En el cas de les colles grans va ser la 2a i la 4a sardana de lluïment, “El salt de la reina” de Florenci Mauné i “L’Albert i en Cesc” de Conrad Saló.

Pel que fa als resultats obtinguts, als alevins 1r lloc en solitari de la colla Xamosa, als juvenils novament 1a plaça obtinguda en solitari per la colla Maig. Als grans la colla Xàldiga va obtenir el 3r lloc del podi, com ja va assegurar les jornades anteriors. Als veterans el resultat va ser d’un 3r lloc per la colla Dansaires de Maig que a les parcials es reflexa el frec a frec amb Sempre Laietans.

La sardana revessa va ser resolta correctament per les colles Xamosa i Xàldiga i mal repartida per la colla Maig. Pel que fa a la sardana de germanor es va interpretar la coneguda peça de Ricard Viladesau, “Arenys de Munt”, tot un himne en aquesta vila.
A continuació hi hagué el repartiment de premis amb la presència de l’alcalde Joan Rabasseda i Ferrer seguit d’un pica-pica per als assistents.
Felicitem a l’Agrupació local pel bon funcionament i ritme del concurs, sens dubte un dels millors.

El proper cap de setmana dia 9 de juny a les 19:30 la colla Maig farà una exhibició a Olesa de Montserrat i la colla Xàldiga participarà al concurs de Palamós vàlid per la fase inicial del Campionat de Catalunya Gran.

Vegeu també:
Classificacions 2018 a Arenys de Munt

Quant a l'autor

Grup Maig administrator

Deixeu una resposta