Sopar cloenda temporada 2017 (27-01-2018)

Sopar cloenda temporada 2017 (27-01-2018)

El dissabte 27 de gener de 2018 es va celebrar la cloenda de la temporada 2017 del Grup Sardanista Maig. L’acte tingué lloc al Restaurant Pomarada de Barcelona i va aplegar més de 100 persones, sumant els dansaires, pares i acompanyants.

Acabada la part gastronòmica es va fer l’entrega i repartiment dels trofeus. Aquests trofeus es van recollint als diferents concursos i trobades de colles sardanistes en què hi participen les colles, i al sopar de cloenda és quan s’atorguen als balladors. A part d’això també es va regalar als assistents un pin del Grup Maig i el butlletí amb fotografies de la temporada.


El sopar de cloenda és el moment de reconèixer els èxits obtinguts a la temporada. D’entre els èxits assolits l’any 2017 destaquem que la Colla Xiroia ha sigut campiona de punts lliures i subcampiona de lluïment en la categoria infantil, la Colla Xàldiga obté el 3r lloc de punts lliures i el 4rt del Grup A de lluïment; la participació en dos concursos com a colla lliure de la Colla Maig i de la Colla Dansaires de Maig destaquem el 5è lloc de la Final B de veterà.
L’acte es va cloure amb la sardana “Maig 50” de Jordi Paulí.

Quant a l'autor

Grup Maig administrator

Deixeu una resposta