Sabadell 14-05-2017

Sabadell 14-05-2017

15è Concurs de Colles Sardanistes celebrat a la plaça Sant Roc de Sabadell vàlid pel Campionat de Catalunya Infantil i Veterà B.

La colla Xiroia va obtenir en les dues sardanes vàlides el 2n lloc darrere d’Il·lusions i davant dels lleidatans Escarlata. Tot i aquesta posició van marxar amb les ganes de superar-se i millorar de cara el proper concurs del Campionat Infantil que serà a Rubí l’1 de juliol

Per que fa al Campionat Veterà B, la segona divisió, la colla Dansaires de Maig va aconseguir a les dues sardanes la 4a plaça. Amb la classificació dels concursos de Sabadell i d’Òdena les colles que accediran a la Fase de Repesca seran Roques Blaves, Aires Gironins i Joventut Sardanista. La nostra colla juntament amb Sempre Laietans accediran directes a la final B.

La música anà a càrrec de la Cobla Contemporània que a la sardana de germanor va oferir una composició de Jeroni Velasco basada en la cançó “Despacito”. La sardana revessa no va ser resolta per cap colla.

Destaquem que en les dues colles hi estan debutant dansaires que va relativament poc temps que entrenen i això defineix l’esperit constant de renovació de la plantilla que tenim.

Vegeu també:
Classificacions 2017 a Sabadell
Parcials Campionat Infantil i Veterà – grup B 2017 a Sabadell

Vídeo 1a sardana a Sabadell 2017 (veterans)
Vídeo 2a sardana a Sabadell 2017 (infantils)
Vídeo 3a sardana a Sabadell 2017 (veterans)

Quant a l'autor

Grup Maig administrator

Deixeu una resposta