Classificació Campionat de Catalunya 2016

Classificació Campionat de Catalunya 2016

A continuació us adjuntem les classificacions finals del Campionat de Colles Sardanistes de Catalunya 2016.

El Grup Sardanista Maig hi va participat amb 3 colles a la modalitat de lluïment, la Colla Xiroia als infantils, la Colla Xàldiga als grans i la Colla Dansaires de Maig als veterans.
La Colla Xiroia ha quedat 2/7 colles infantils, la Colla Xàldiga 4/11 colles grans i la Colla Dansaires de Maig 8/9 colles veteranes.
En les següents taules hi trobareu la classificació simplificada en les categories on hi han participat les colles del Grup sense tenir en compte els grups A i B, primera/segona divisió.


A les següents taules hi trobareu els resultats sardana per sardana i concurs a concurs en què han participat les diferents categories. En el cas dels grans hi trobareu el Grup A on participava la Xàldiga i els veterans hi trobareu el Grup B on hi participava Dansaires de Maig.

Pel que fa a la modalitat de punts lliures el Grup hi va participat amb dues colles, la Xiroia als infantils, on s’ha proclamat campiona i als grans la Xàldiga, subcampiona.

Els trofeus de la temporada 2016 s’entregaran el proper 17 de febrer a Mollerussa durant els actes de la Cloenda del Campionat.
Per més informació entreu al web de la Unió de Colles Sardanistes de Catalunya.
www.uniodecolles.cat

Quant a l'autor

Grup Maig administrator

Deixeu una resposta