Ceret 23-07-2016

Ceret 23-07-2016

Participació al 59è Festival de la Sardana de Ceret celebrat els dies 22, 23 i 24 de juliol de 2016 i on hi van participar les quatre colles del Grup Sardanista Maig: Xiroia, Xàldiga, Maig i Dansaires de Maig.
Al matí del dissabte, per agafar fondo pel concurs, vam assistir a l’aplec que se celebra amb les cobles Mil·lenària i Principal de Llobregat. A continuació vam acudir a la recepció de les colles a l’Ajuntament on hi hagué parlament d’autoritats i el tradicional pica-pica. A ben dinat vam preparar el galop de fantasia que duríem als carrers i que serví per quedar en 1r lloc la colla Xiroia (infantils) i la colla Xàldiga (grans).


Finalitzat el galop pels carrers es van desenvolupar les les sardanes de lluïment del 59è concurs el resultat fou: colla Xiroia: 1/2, colla Xàldiga 2/8, colla Maig 4/8 i colla Dansaires de Maig 4/5. Fet extraordinari va ser que les dues colles grans van treure la revessa!
Es va realitzar la sardana de germanor amb els llums entre els balladors que fou “Per tu Joan” de René Picamal, dedicada a Joan Pujol. Per finalitzar el concurs vam fer una foto de grup amb tots els dansaires.


Diumenge al matí vam traslladar-nos al Restaurant Manrella de La Vajol on vam gaudir de la piscina i també vam retre l’homenatge a en Josep Maria Roig tot ballant les sardanes “Et recordarem sempre” de Manel Saderra i Puigferrer i “L’Empordà” d’Enric Morera, la seva sardana preferida. Acte seguit vam celebrar el dinar que clou la temporada d’estiu on la companyia va ser genial i, en definitiva, vam compartir en colla més moments.

Vegeu també:
Classificacions 2016 a Ceret
Recull fotogràfic complet

Quant a l'autor

Grup Maig administrator

Deixeu una resposta