Final Punts Lliures Calella 29-11-2015

PerGrup Maig

Final Punts Lliures Calella 29-11-2015

El passat 29 de novembre tingué lloc la gran Final del Campionat de Catalunya de Punts lliures a Calella com a Capital de la Sardana 2015. És una modalitat diferent del Campionat de Catalunya de lluïment que consisteix en coreografiar una sardana amb passos variats, vistosos i plens de moviemnt i formes més enllà de l’estàtica rotllana. Del Grup hi van participar dues colles.
La Colla Xiroia va quedar 3/5 en la categoria infantil, amb unes sardanes amb punts nous i molt treballades van exhibir un bon treball, apuntant una bona plantilla de cara la temporada vinent. La Colla Xàldiga va quedar 2/7 en la categoria gran, va quedar 2a a la 1a sardana i va empatar amb un 1r lloc a la segona sardana. i Tanmateix, cal destacar la feina feta per tots els dansaires de la colla per poder superar-se any rere any i es va copsar com les intenses hores d’assaig van donar el seu fruit.
Felicitats per les dues colles, per nosaltres sou els millors!


Fins aquí la temporada del Campionat de Catalunya 2015. La competició retornarà al març del 2016.
Per veure la galeria d’imatges completa premeu aquí.

Quant a l'autor

Grup Maig administrator

Deixeu una resposta