Valls 15-11-2015

Valls 15-11-2015

La capital de l’Alt Camp va celebrar el 44è Concurs de Colles Sardanistes el 15 de novembre de 2015 a la Plaça del Pati, acollint la final del Campionat de Catalunya aleví, infantil i juvenil. Només les 3 primeres colles classificades en la fase prèvia van arribar en aquesta final, i la Colla Xiroia al quedar 4a no hi va poder arribar, l’any que ve serà.
Així doncs les colles del Grup Maig van participar com a colles lliures. La Colla Xiroia va quedar 2a de la categoria infantils lliures, la Colla Maig 1a de grans i Colla Dansaires de Maig 6a de veterans. Cal destacar que fou molt ben trobat el format del concurs i el posterior dinar de germanor amb els companys de la Colla Bell Esplai de Valls.


Per veure el reportatge fotogràfic complet premeu aquí.

Quant a l'autor

Grup Maig administrator

Deixeu una resposta