Ceret 18-07-2015

Ceret 18-07-2015

Com sempre un magnífic cap de setmana a Ceret al Festival de Sardanes els dies 17,18 i 19 de juliol de 2015.
Aquest any, la Xàldiga va pujar a l’audició de divendres al vespre i dissabte al matí ja va comptar amb la resta de grup a la ballada. A continuació tingué lloc la recepció a l’Ajuntament on el Foment de la Sardana va homenatjar la Colla Maig pel seu 50è aniversari, l’Esbart Joventut de Perpinyà pel seu 60è i la Colla Violetes del Bosc pel seu 7oè aniversari. El Grup Maig i les Violetes van fer entrega d’un obsequi al Foment pels 40 anys seguits de participació al Festival de Ceret.


A la tarda, el galop pels carrers on la Xàldiga va quedar 1a empatada amb Violetes, i seguidament el Concurs a la plaça de braus Les Arenes.
La Xiroia va quedar 3a d’infantils, la Xàldiga 2a i la Maig 4a de grans i Dansaires de Maig 5a de veterans. Felicitem també als comptadors de la Maig i de Dansaires ja que a la segona revessa van ser les úniques colles que la van encertar.

També i com de costum vam acabar el cap de setmana al Restaurant Manrella de La Vajol tot fent un dinar de germanor exquisit entre amics.

Per veure totes les fotografies premeu aquí.

Quant a l'autor

Grup Maig administrator

Deixeu una resposta