Sardana aèria – Portugal 05-07-2015

Sardana aèria – Portugal 05-07-2015

La Colla Xàldiga va realitzar a Pinhal Novo (Portugal) l’espectacle “Sardana universal” on els sardanistes toquen poc de peus a terra, ja que represente la sardana de manera aèria tot escenificant formes geomètriques i enaltint valors com l’elegància, l’espectacularitat i la modernitat.

És remarcable que va tenir un gran èxit i un més que càlid acolliment per part dels vilatans i destaquem que la nostra colla s’ha especialitzat en aquesta vessant espectacular de representació de la nostra dansa ja que és el tercer cop que es porta a terme, recordem l’any 2012 a l’Aplec Internacional de la Sardana de Budapest i l’any 2013 a l’obertura de la Capital de la Sardana d’Arenys de Munt.

La producció es va portar a terme gràcies a membres del Grup Sardanista Maig, d’Adifolk i de Accial Flying Effects.

Per veure el reportatge fotogràfic complet entreu aquí.

Quant a l'autor

Grup Maig administrator

Deixeu una resposta