Sardana aèria – Portugal 05-07-2015

La Colla Xàldiga va realitzar a Pinhal Novo (Portugal) l’espectacle “Sardana universal” on els sardanistes toquen poc de peus a terra, ja que represente la sardana de manera aèria tot escenificant formes geomètriques i enaltint valors com l’elegància, l’espectacularitat i la modernitat.

És remarcable que va tenir un gran èxit i un més que càlid acolliment per part dels vilatans i destaquem que la nostra colla s’ha especialitzat en aquesta vessant espectacular de representació de la nostra dansa ja que és el tercer cop que es porta a terme, recordem l’any 2012 a l’Aplec Internacional de la Sardana de Budapest i l’any 2013 a l’obertura de la Capital de la Sardana d’Arenys de Munt.

La producció es va portar a terme gràcies a membres del Grup Sardanista Maig, d’Adifolk i de Accial Flying Effects.

Per veure el reportatge fotogràfic complet entreu aquí.

Deixa un comentari

 

 

 

Pots fer servir aquests HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>