50è aniversari a Montserrat 12-04-2015

50è aniversari a Montserrat 12-04-2015

El primer acte per commemorar el 50è aniversari del Grup Sardanista Maig va ser l’ascensió a Montserrat que es va celebrar el diumenge 26 d’abril de 2015. Una bona part dels dansaires van fer la pujada a peu des de Monistrol de Montserrat, tot passant una bona estona entre amics fent camí cap al monestir. La resta de membres van pujar amb el cremallera.

Un cop dalt es va fer una ofrena durant la Missa conventual aprofitant la visita a la muntanya santa de Catalunya,no obstant, la seva assistència era opcional, però van ser nombrosos els qui hi van acudir voluntàriament. Acabada l’actuació de l’Escolania de Montserrat els membres es van dirigir cap a la Plaça del Monestir on van començar una ballada de sardanes a càrrec de la Cobla Ciutat de Cornellà que va interpretar sardanes dedicades a les colles del Grup i la mítica “És la Moreneta” d’Antoni Carcellé.

A continuació les colles Dansaires de Maig, Xiroia i Maig van fer una exhibició tot ballant tant de lluïment com de punts lliures, a continuació en teniu un tastet.

Per veure el reportatge fotogràfic complet entreu aquí

Quant a l'autor

Grup Maig administrator

Deixeu una resposta