Bases concurs fotogràfic GRUP MAIG 2011

PerGrup Maig

Bases concurs fotogràfic GRUP MAIG 2011

Desenfundeu les càmeres i la creativitat perquè ja es aquí la 4a edició del concurs de fotografia. Aquest any tenim grans novetats amb l’ambició que us animeu tots a participar.
Temps
Les fotografies han d’estar preses en la temporada del 2011, de l’1 de gener al 31 de desembre.
Participants
El concurs és obert a tota la comunitat sardanista del Grup Maig. Això no només inclou els dansaires de les 4 colles (Xamosa, Xàldiga, Maig i Dansaires de Maig) sinó també a tots els familiars i amics que siguin socis del grup.
Categories
El tema de partida és el Grup Maig. Per tant, les fotografies s’hauran d’enquadrar dins d’aquest entorn. Ara bé, com es tracta d’un context ampli ple d’activitats diferents, hem establert dues categories temàtiques:
  • CONCURS/EXHIBICIÓ: des de l’entrada a la sortida del vestuari, hi ha un munt de moments curiosos i bonics. Us animem a buscar-los i retratar-los.
  • SORTIDA: les activitats extrasardanistes inclouen múltiples opcions: dinars, festes, cursets, aplecs… Tot plegat és un gran àlbum de moments per a copsar.
Convé avisar que no acceptarem fotografies retocades amb programes d’edició. Així, us encoratgem a perseguir l’espontaneïtat i la bellesa natural del retrat.
Entrega
Les obres es poden lliurar a l’adreça de correu concurs.maig@gmail.com des del 10 de gener del 2011 al 10 de gener del 2012. Cada participant pot presentar fins a 5
fotografies per categoria que hauran d’anar classificades amb la següent informació:
· Nom i cognoms
· Any de naixement
· Categoria
· Pseudònim (el mateix per a totes les fotografies)
Un intermediari extern a l’entitat gestionarà el lliurament de fotografies de manera que el jurat no en conegui els autors.
Jurat
L’elecció dels premiats es farà a dos nivells. La primera selecció corre a càrrec de l’Ona Estapé i en Toni Valls, dansaires de la colla Maig. A continuació, les fotos seleccionades passaran a mans d’un fotògraf professional que decidirà les guanyadores.
Premis
Els premis s’han diversificat perquè tothom gaudeixi de més oportunitats. Així doncs, tindrem premiats per a dues franges d’edat diferents:
· Menors de 18 anys (alevins, infantils i juvenils)
· Majors de 18 anys (grans i veterans)
Cadascuna d’aquestes franges tindrà dos guanyadors i dos semi-finalistes (un per cada categoria). A més, entregarem un premi especial a la millor de totes les fotografies, la
guanyadora del concurs. L’acte de lliurament de premis es durà a terme el dia del sopar del grup.
Gràcies per participar. Ànims!
Ona Estapé i Toni Valls

Quant a l'autor

Grup Maig administrator

Deixeu una resposta