Final Punts Lliures a Girona 24-11-2019

Final Punts Lliures a Girona 24-11-2019

El diumenge 24 de novembre de 2019 es va celebrar la Final del Campionat de Catalunya de sardana esportiva en la modalitat de Punts lliures, la variant més espectacular i creativa de les colles sardanistes.

Aquest any només hi va participar la juvenil de l’entitat, la Maig, però que va presentar-se amb les ganes de fer un bon paper tal com havia fet a Lluïment i Revesses.
El pavelló Lluís Bachs del GEiEG de Girona va ser l’emplaçament escollit per la Unió de Colles Sardanistes per celebrar aquesta competició que va comptar amb la presència de 22 colles.

En total 5 rotllanes juvenils es disputaven el títol que va guanyar l’any passat Creixent. Les sardanes puntuables per coreografiar eren “La sardana de les noies” de René Picamal i “Grumeig” de Manel Saderra Puigferrer. A la primera la nostra colla va exhibir un llaç lila en contra de la violència de gènere.

Un cop donat el veredicte la colla Maig es proclamà Campiona de Punts Lliures juvenils 2019! Tot i empatar a punts amb la rival Nova Tarragona Dansa el desempat que es va fer seguint les bases de la UCS van donar el títol a la barcelonina Maig.
Una feina que ha sigut valorada en un 60% per un vídeo i un 40% presencialment. Cal felicitar tots els dansaires pel treball i l’esforç que han demostrat aquestes setmanes preparant les dues Finals, Valls i Girona.

Així doncs la colla Maig aconsegueix el triplet: Campiona de Revesses, Campiona de Lluïment i Campiona de Punts Llirues 2019. Una fita assolida el 2012 per la colla Xàldiga juvenil.

Classificacions Final Punts Lliures 2019 a Girona (Provisionals)

Quant a l'autor

Grup Maig administrator

Deixeu una resposta