Sitges 29-09-2019

Sitges 29-09-2019

El diumenge 29 de setembre de 2019 es va celebrar a la plaça de la Fragata de Sitges el 31è concurs de colles sardanistes organitzat pel Amics de la Sardana, vàlid per al Campionat de Catalunya aleví i juvenil.

El Grup Sardanista Maig hi va competir als alevins amb la Xamosa i als juvenils amb la Maig.
Les sardanes de lluïment que van ballar els més petits van ser “Mar, música i amics” de Lluís Alcalà i “111 a Ribes” de Jordi Paulí. La nostra colla va obtenir el 3r lloc en totes dues, però el més important que va aconseguir poder participar-hi i tenint en compte el que és el seu segon any en la categoria la millora que els dansaires han realitzat és espectacular. El primer lloc l’encapçala la Trapelles de Sabadell i Dimoniets de Lleida.

Pel que fa a les sardanes ballades pels juvenils van ser “Imparables” d’Alfred Abad i “17 de juliol” de Pitu Chamorro. La colla Maig va obtenir el 1r lloc en totes elles i aconsegueix acostar-se als primers classificats, la Nova Tarragona Dansa. Completa el podi Cabirols de Sabadell. Segueix la colla vermella amb els resultats ascendents que ja va marcar al concurs de Barcelona.

Per altra banda, la colla Maig va resoldre la sardana revessa i continua imparable al campionat de Catalunya de revesses per colla, ocupant provisionalment el 1r lloc a molta distància dels competidors.

La sardana de germanor, intepretada com totes les altres per la Cobla Maricel, va ser “Blanca Espurna” de Jordi Paulí, dedicada a la colla local.

La propera jornada del campionat aleví serà a Valls el 3 de novembre i la propera juvenil serà al Vendrell el 13 d’octubre. Felicitem les dues colles pels magnífics resultats.

Classificacions 2019 a Sitges

Parcials Campionat Aleví i Juvenil 2019 a Sitges

Quant a l'autor

Grup Maig administrator

Deixeu una resposta