Rubí posa emoció al Campionat de Catalunya Juvenil

Rubí posa emoció al Campionat de Catalunya Juvenil

La 3a jornada del Campionat de Catalunya Juvenils C va tenir lloc a Rubí (Vallès Occidental) el dissabte 2 de juliol de 2022 a les 22h a la Rambla del Ferrocarril en el 36è Concurs de Colles Sardanistes organitzat per la Colla Galzeran i hi va participar la juvenil del Grup Maig, la Xàldiga que va ser acompanyada per la infantil, la Xiroia.

La blanc-i-vermella va fer un bon paper guanyant el 1r l’enfrontament contra Brots de Dintre el Bosc 2-1 en la sardana A Rubí de tot cor de Miquel Tudela.

A la 2a sardana, El refugi de Fèlix Martínez Comín, va perdre 0-3 contra els banyolins NINS.

Aquests resultats van provocar una sardana de desempat per la classificació general entre la Xàldiga i Dintre el Bosc que finalment s’emportà la victòria la manresana en la interpretació de la sardana Santa Coloma de Gramenet, Ciutat Pubilla de Jordi Paulí, triada in situ pels Delegats de la UCS.

La Xiroia va competir en solitari al campionat de colles lliures i per això es va emportar el 1r lloc, però sobretot una experiència més ja que es van haver d’interpretar dues sardanes revesses ja que la 1a no va ser resolta correctament per cap colla.

Classificacions 2022 a Rubí

Quant a l'autor

Grup Maig administrator

Deixeu una resposta