Sabadell acull el retorn de la Maig al Campionat de Catalunya Gran

Sabadell acull el retorn de la Maig al Campionat de Catalunya Gran

El passat diumenge 8 de maig de 2022 Sabadell va acollir la 19a edició del Concurs de Colles Sardanistes organitzat pel Grup Sardanista Mirant al Cel que enguany celebra el seu 75è Aniversari i Sabadell Sardanista; com sempre a la Plaça de Sant Roc.

Enguany va ser vàlid per la 1a jornada del Campionat de Catalunya Gran, en el qual hi ha retornat la colla Maig després de 10 anys. La darrera temporada va ser la de 2012 quan va quedar en 3r lloc.

Va ser la prova de foc del nou format de puntuació del Campionat nacional que s’estrenà aquell dia i que puntua les colles amb enfrontaments 1 contra 1 i no pas totes alhora com fins ara.

La Cobla Marinada va ser l’encarregada de la part musical que interpretà de lluïment: Lídia d’Enric Ortí, 75 aniversari de Conrad Saló i Amor d’àvies de Marc Timón i Barceló.

Pel que fa als resultats la Maig no va guanyar cap dels enfrontaments tot i rascar algun punt. Va marxar de la plaça amb la sensació d’haver fet una bona ballada i això els esperona a seguir entrenant.

A més de reestrenar-se en la categoria gran, la Maig va estrenar el nou vestuari que recupera la faixa vermella i el blanc a la part superior que havia lluït des de 1965 fins al 2006.

Resultats Parcials Grans a Sabadell 2022

Quant a l'autor

Grup Maig administrator

Deixeu una resposta