Balaguer 07-11-2021

Balaguer 07-11-2021

La plaça del Mercadal de Balaguer va acollir el diumenge 7 de novembre al matí la Final del Campionat de Catalunya Gran 2021 durant el 46è Concurs de Colles Sardanistes d’aquesta vila, organitzat per la Colla Sardanista Verge del Miracle.

El Grup Sardanista Maig s’hi va desplaçar amb la colla Xàldiga, la rotllana que ha competit en aquesta categoria durant tot l’any i ha comptat amb un nombre dansaires provinents de la juvenil Maig.

La 1a sardana interpretada va ser “La colla dels 16” de Francesc Mas Ros; la 2a sardana “Rondalles i cançons” de Josep Vicens i a la 3a sardana “Ànima d’aplec” de Carles Santiago. La nostra colla va classificar-se en 5è lloc però no va poder superar les principals rivals. No obstant això, la prioritat aquesta temporada era tornar a competir per no perdre el vincle entre els dansaires per culpa de la pandèmia. Així doncs, es pot dir que s’ha assolit l’objectiu.

La classificació final Gran 2021: 1r Mare Nostrum (Barcelona); 2n Violetes del Bosc (Barcelona); 3r Mans Amigues (Cassà de la Selva); 4t Mirant al Cel (Sabadell); 5è Tarragona Dansa (Tarragona); 6è Xàldiga (Barcelona) i 7è Dansaires del Penedès (El Vendrell).

Classificacions 2021 a Balaguer
Parcials Grans 2021 a Balaguer

Quant a l'autor

Grup Maig administrator

Deixeu una resposta