Vic 10-07-2021

Vic 10-07-2021

El dissabte 10 de juliol de 2021 el Recinte Firal el Sucre de Vic va acollir el 95è Concurs de Colles Sardanistes, organitzat per la Colla Riallera.

El Grup Sardanista Maig hi va assistir amb les colles Maig (juvenils) i Dansaires de Maig (veterans). A partir de les 22h la Cobla Bisbal Jove i les 19 colles vingudes d’arreu van haver de fer front a la manca de llum de l’emplaçament. Habitualment se celebra a la Plaça Major, però les circumstàncies de la pandèmia no ho van permetre.

Les sardanes de lluïment interpretades foren “Com si el cel hagués florit” de Marcel Artiaga, “El parc de la Guineu” de Pere Fontàs, “Imparables” d’Alfred Abad i “Som-hi que s’acaba” d’Enric Ortí. La sardana de germanor va ser “5 d’agost” del contrabaixista Joan Druguet.

Pel que fa als resultats la Maig empatà al 1r lloc amb la Cabirols de Sabadell i seguits pels Mirairons de Folgueroles. Als veterans, 7a posició per Dansaires de Maig, seguida per Sempre Laietans (Barcelona) i Continuïtat (Terrassa). El 1r lloc va ser per la Sabadell.

Classificacions 2021 a Vic

Quant a l'autor

Grup Maig administrator

Deixeu una resposta