Arenys de Munt 01-06-2019

Arenys de Munt 01-06-2019

El dissabte 1 de juny de 2019 a les 22h es va celebrar el tradicional concurs de colles sardanistes d’Arenys de Munt, vàlid per al Campionat Territorial de Barcelona Ciutat. El Grup Sardanista Maig s’hi va desplaçar amb les 4 colles: Xamosa, Maig, Xàldiga i Dansaires de Maig.

Un total d’11 colles van competir en aquesta jornada i van ser presentades a ritme del galop d’entrada “El meu promès” de Bartomeu Vallmajó, interpretat a càrrec de la Cobla Vila d’Olesa.
La tria de les sardanes que haurien de ballar les colles a les tandes de lluïment van ser seleccionades en un sorteig in situ. Els títols escollits van ser “Puig Castellar” d’Enric Gratacós i “Cercant el so de la sardana” de Maria Mercè Navarro.
Pel que fa als resultats la Xamosa obté el 1r lloc dels alevins, la Maig obté el 1r de juvenils, la Xàldiga el 3r de grans i Dansaires de Maig el 2n de veterans. Destaca el frec a frec pel 3r lloc de les grans entre 9 de Novembre i Xàldiga i la pugna pel 1r lloc veterà entre Dansaires de Maig i Sempre Laietans.

Aquest concurs era la tercera jornada del Campionat Territorial de Barcelona Ciutat que continua després dels concursos de Barcelona- Sant Andreu el 24 de març, organitzat pel Grup Maig, i el de Cabrils el 28 d’abril en el qual només van assistir les colles veteranes de l’entitat ja que coincidí amb l’Aplec Internacional de Copenhaguen. La propera jornada serà el 16 de juny a Barcelona-Poblenou, també vàlid pel Campionat de Catalunya Juvenil.

La sardana revessa va ser resolta correctament per les colles Maig, Xàldiga i Dansaires de Maig. Actualment la Maig va en 1r lloc del Campionat de Catalunya de Revesses i Dansaires de Maig en 2n lloc de la general. Com és costum l’Agrupació Sardanista del Centre Moral va convidar a un pica-pica als dansaires i acompanyants.

Vegeu també:
Classificacions 2019 a Arenys de Munt

Quant a l'autor

Grup Maig administrator

Deixeu una resposta