Granollers 17-03-2019

Granollers 17-03-2019

El diumenge 17 de març de 2019 es va celebrar el 71è Concurs de Colles Sardanistes de Granollers, com sempre organitzat per l’Agrupació Sardanista local a la Plaça de la Porxada, tot un clàssic que dóna el tret d’inici de la temporada de competició sardanista cada any.

El Grup Sardanista Maig hi va competir amb dues colles, la Maig als juvenils i la Dansaires de Maig als veterans, ambdues al campionat de colles lliures. La Cobla Sant Jordi-Ciutat de Barcelona va ser la formació encarregada de la part musical, interpretant en primer lloc el galop d’entrada “A la festa” de Joan Vilà tot presentant les 16 colles participants.

A continuació va ser el torn de les sardanes de lluïment. Les colles veteranes van ballar les sardanes “La balada dels cingles” de Josep Maria Bernat i “Riells del Fai” de Josep Maria Ruera, dues composicions d’un tiratge llarg que semblen més de concert que de concurs. En qualsevol cas, la colla Dansaires de Maig va obtenir el 6è lloc.
Pel que fa les categories grans i juvenils van ser vàlides les sardanes “Guinardonenca” de Narcís Paulís i “Pastes i garnatxa” de Jordi Molina. La colla Maig es va classificar en 1r lloc dels juvenils i a més va resoldre correctament la sardana revessa.

A la sardana de germanor es va interpretar “Imparables” d’Alfred Abad, dedicada als 60 anys de la Unió de Colles Sardanistes de Catalunya. Per al públic es va interpretar la composició “Gràcies Pere!” de Marc Timón.

Vegeu també
Classificacions 2019 a Granollers

Quant a l'autor

Grup Maig administrator

Deixeu una resposta