Canet de Mar 09-09-2018

Canet de Mar 09-09-2018

El diumenge 9 de setembre de 2018 la vila de Canet de Mar (Maresme) va acollir el concurs de colles sardanistes anual vàlid pel Campionat de Catalunya Juvenil, Territorial de Comarques Barcelonines i colles lliures.

La plaça de la Universitat va acollir la 3a jornada dels juvenils dels quals 6 colles hi van competir, una de les quals és la del Grup Sardanista Maig, la colla Maig.

La cobla Bisbal Jove va ser l’encarregada de la part musical que va iniciar-se amb el galop d’entrada “Perpetuum mobile” de Joan Jordi Beumala juntament amb les 23 colles.

La 1a sardana vàlida pels juvenils va ser “Esperit de colla” d’Agustí Serratacó, el resultat obtingut a les parcials oscil·la entre el 3r i 4rt lloc. Pel que fa a la 2a sardana de lluïment, “Entre Sabadell i Calella” de Maria Mercè Navarro, les puntuacions dels jurats obren la forquilla del 3r al 5è lloc. Queda palès el bon estat de totes les colles i la rivalitat que hi haurà fins a final de temporada. La nostra colla lluitarà per escalar posicions i treballarà per mostrar un millor resultat a les següents jornades.

Així doncs, a la classificació final del concurs la colla vermella s’emportà el 4rt lloc dels 6 en joc.
Pel que fa a la classificació general provisional del campionat de Catalunya juvenil l’encapçala Estel de les Gavarres seguida de Montseny, Cabirols, Maig, Nova Tarragona Dansa i Creixent.
Marxem amb bones sensacions en aquest inici de temporada i posem l’objectiu en ser una de les colles finalistes de la final de Valls 2018.

La propera jornada d’aquest campionat serà a Sitges el proper 30 de setembre, a les 18h.

Vegeu també:
Classificacions 2018 a Canet de Mar
Parcials Campionat Juvenil 2018 a Canet de Mar

Quant a l'autor

Grup Maig administrator

Deixeu una resposta