Rubí 08-07-2018

Rubí 08-07-2018

El diumenge 8 de juliol de 2018 es va celebrar a la Rambla del Ferrocarril de Rubí (Vallès Occidental) el 33è Concurs de Colles Sardanistes, vàlid per la fase de Repesca del Campionat de Catalunya Gran, pel Territorial de Comarques Barcelonines i colles lliures.

Pel que fa al Campinat de Catalunya Gran hi competeixen a la fase de repesca un total de 5 colles, és a dir aquelles que van classificar-se entre el lloc 3 i 7 de la fase prèvia.
La colla gran del Grup Sardanista Maig, la Xàldiga va obtenir el 3r lloc d’entre les 3 sardanes vàlides. Sens dubte un resultat poc esperat, i on la vigatana Riallera va passar per davant de la barcelonina. Al capdavant s’hi manté la cassanenca Mans Amigues.
Les sardanes que es van interpretar els músics de la cobla Sabadell van ser: “Un somni de color rosella” de Marc Timón, “En Torcuato i la Maria” de Carles Raya” i “Aquell rossinyol” de Ricard Viladesau.

Després d’aquest concurs la classificació provisional l’encapçala Mans Amigues, Riallera i Xàldiga. La propera jornada d’aquesta fase de repesca gran serà a Ceret el proper 21 de juliol.

Vegeu també:
Classificacions 2018 a Rubí
Parcials Campionat Gran Repesca 2018 a Rubí

Quant a l'autor

Grup Maig administrator

Deixeu una resposta