Canet de Mar 10-09-2017

Canet de Mar 10-09-2017

El diumenge 10 de setembre de 2017 tingué lloc el 1r Concurs de Colles Sardanistes de Canet de Mar. Anteriorment ja se n’havien celebrat, concretament fins l’any 1991. Era vàlid pel Campionat Territorial de Barcelona Comarques, Campionat de Catalunya Juvenil i colles Lliures.

El Grup Sardanista Maig hi va participar amb les colles Xiroia i Xàldiga a la categoria de colles lliures.
Degut a la sonoritat de plaça es van ballar un total de 6 sardanes de lluïment, dues més de les previstes inicialment per l’organització, fet que va allargar força el concurs.
Abans, però s’interpretà la sardana revessa que no va ser resolta per cap colla del Grup i d’un total de 26 colles participants al concurs només la veterana Bella Roure encertà el tiratge.
A continuació la Cobla Bisbal Jove va interpretar per aquest ordre les següents sardanes de lluïment: “La Júlia de Solsona” de Jordi Paulí, “Puiggraciós” de Manel Saderra, 3/4 de 100 d’Enric Ortí, “Les colles de Canet” de Joaquim Soms, “Cavallers de l’eternitat” de Ferran Carballido i “Només a un pas” de Jordi Molina.

La colla Xàldiga va obtenir el 1r lloc de colles grans seguida de: Mirant al Cel, Brots de Galzeran, Antaviana, 9 de Novembre, Blanca Espurna i Amunt i Crits.
Per la seva banda, la colla Xiroia va ser l’única de la categoria infantil.


Vegeu també:
Classificacions 2017 a Canet de Mar

Quant a l'autor

Grup Maig administrator

Deixeu una resposta