Sant Llorenç d’Hortons 17-06-2017

Sant Llorenç d’Hortons 17-06-2017

El dissabte 17 de juny de 2017 tingué lloc el 12è Aplec Sardanista de Sant Llorenç d’Hortons, organitzat pel Grup Sardanista Gladiols i Petúnies i desenvolupat en dues sessions: tarda i nit. Les encarregades de la part musical foren les cobles Sant Jordi-Ciutat de Barcelona i La Flama de Farners.

Durant la sessió de tarda la Colla Xàldiga va assajar de valent ja que l’endemà tenia el Campionat de Catalunya, d’aquesta manera es pot comptar amb música directa, s’agafa fons, es corregeixen posicions de braços, etc.
A continuació tingué lloc el sopar popular i que va precedir la sessió de nit de l’aplec. Fou aleshores quan la Colla Xàldiga va oferir una sardana d’exhibició per tot el públic assistent.

Recalquem el gran respecte mostrat pel públic, un silenci quasi sepulcral van acompanyar l’actuació fins que, un cop acabada, els aplaudiments van omplir la plaça.
La Colla Dansaires de Maig també va assajar durant aquest aplec, i va participar al concurs de colles improvisades. Una bona vetllada per compartir amb companys i amics.

Agrair de nou als organitzadors la feina que feu i el fet de poder compartir un any més aquest aplec.

Quant a l'autor

Grup Maig administrator

Deixeu una resposta