Banyoles 23-10-2016

Banyoles 23-10-2016

A partir de les 11:30 i durant la Festa Major de Sant Martirià es va donar inici al concurs de colles sardanistes de la capital del Pla de l’Estany amb el galop d’entrada que ens oferí la Cobla Ciutat de Girona juntament amb les 40 colles participants.
El Grup Sardanista Maig hi va acudir amb les 3 colles actives al Campionat, la Xiroia, la Xàldiga i Dansaires de Maig.
Aquest concurs era vàlid pel Campionat de Catalunya Infantil, i per tant per la nostra colla, la Xiroia. Primer es va ballar la sardana “Cors robats” d’Enric Ortí amb la qual la vermella va assolir un merescut 2n lloc. La segona sardana que van oferir fou “Camí de Bellmunt” de Carles Santiago, on la nostra colla es classificà en 3r lloc a només un punt del segon. Així doncs els més joves del Grup han mantingut una tendència ascendent al llarg del Campionat.


A Banyoles s’hi jugaven les 3 places per la Final de Colles alevines, infantils i Juvenils de Catalunya i amb els resultats de Perpinyà, Poblenou, Sitges i Banyoles les colles classificades són: Petits TD, Il·lusions i Xiroia. Han quedat fora Trapelles, NINS, Petits D.Penedès i Escarlata. Felicitem als ‘xirois’ per aquesta fita!
Les altres dues colles del Grup hi van acudir com a colles lliures. La Xàldiga es classificà en 3r lloc empatat amb Conti-2000, tot i ballar amb cinc parelles va servir per provar posicions i rotllanes.
La Dansaires de Maig es va classificà en 5è lloc, una primera sardana força fluixa però amb una segona més còmode pel seu ballar precís.
Un cop acabats els galops de fantasia i la sardana de germanor “Per tu, Joan” de René Picamal ens vam fer una foto de Grup.

Vegeu també:
Classificacions 2016 a Banyoles
Parcials Campionat Infantil 2016 a Banyoles
Àlbum fotogràfic complet

Quant a l'autor

Grup Maig administrator

Deixeu una resposta