Terrassa 16-10-2016

Terrassa 16-10-2016

El diumenge 16 d’octubre de 2016 es va celebrar a la Plaça Nova de Terrassa el 68è Concurs de Colles Sardanistes organitzat per les colles Amunt i Crits. Hi van participar les 3 colles actives del Grup Sardanista Maig, la Xiroia, la Xàldiga i la Dansaires de Maig.

La Cobla Jovenívola de Sabadell va interpretar les sardanes de lluïment “Com si fos ahir” de Jordi Paulí, “Arribant al cim” de Joan Elías i “Jovemania” de Carles Sagarra. De sardana de germanor s’interpretà “Petits Amunt i Crits” de Carles Rovira.

El concurs era vàlid pel Campionat de Catalunya Gran Final A. La Colla Xàldiga es classificà en 3-4-4 per sardanes i a la classificació general del concurs quarta. Aquesta era la 3a jornada d’aquest campionat i només resta la darrera jornada a Balaguer el 6 de novembre. Bona ballada i 4a plaça a la classificació general darrera de Mare Nostrum, Violetes del Bosc i Mans Amigues i seguida de Tarragona Dansa i Riallera.


D’altra banda, també era vàlid pel Campionat de Catalunya Veterà Final B. La Colla Dansaires de Maig va quedar en 3,5 i 4rt per sardanes i 4rt a la general del concurs. No obstant van tercers de la classificació general darrera de Joventut Sardanista i Aires Gironins, al darrera de la nostra, Sempre Laietans.


La Colla Xiroia va participar com a colla lliure i es classificà en primer lloc de les infantils.
Us deixem la fotografia de família de tots els membres del Grup Sardanista Maig assistents a Terrassa.

Vegeu també
Classificacions 2016 a Terrassa
Parcials Campionat Gran – Final A 2016 a Terrassa
Parcials Campionat Veterà – Final B 2016 a Terrassa

Quant a l'autor

Grup Maig administrator

Deixeu una resposta