BCN Capital de la Sardana 08-03-2014

ahir dissabte 8 de març, Barcelona ha celebrat l’inici de la Capitalitat de la Sardana.

Al mati s’ha fet l’acte protocolari de nomenament al FOSSAR DE LES MORERES amb un prego a càrrec d’en Màrius Serra i els parlaments de les autoritats. Seguidament a la Placeta de Montcada, ballada de sardanes.

A la tarda festa gran a l’avinguda de la Catedral amb festa per als mes petits a càrrec d’en Jaume Barris i la Cobla Xica, després concert de MACEDÒNIA per els mitjans i a partir de les 8 del vespre gran festa final on han intervingut diferents grups de cultura popular conjuntament amb els Comediants.

Aquí teniu una petita mostra del que ha estat l’acte de la tarda.

Deixa un comentari

 

 

 

Pots fer servir aquests HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>