Arxiu mensual 30 d'abril de 2017

PerGrup Maig

Cabrils 30-04-2017

El diumenge 30 d’abril de 2017 es va celebrar a partir de les 11.30 la 19a edició del Concurs de Colles Sardanistes de Cabrils, al Maresme, després d’un grapat d’anys que no s’organitzava el 2016 es reprengué l’activitat.
Aquest concurs era vàlid per la primera jornada del Campionat Territorial de Barcelona Ciutat i el Grup Sardanista Maig hi va participar amb les tres colles amb les que hi participa, la Xiroia als infantils; la Xàldiga als grans i la Dansaires de Maig als veterans.

La pluja va fer acte de presència tot el matí, motiu pel qual l’acte es va desenvolupar a l’interior de “La Fàbrica”, es va suprimir el galop d’entrada i es van ballar quatre sardanes de lluïment a càrrec de la Cobla Ciutat de Cornellà, la primera de les quals va ser “Xàldiga” de Tomàs Gil i dedicada a la nostra colla que du aquest nom i va ser ballada per les colles grans. La Xàldiga va obtenir el 3r lloc. La segona sardana, ballada pels infantils, juvenils i veterans va ser “Joves Laietans” del compositor Josep Clavé, exballador de la Colla Maig i la Dansaires de Maig es van classificar en 1r lloc en absència de la Bella Roure.

La tercera sardana, novament ballada per les colles grans, va ser “Xaloc” de Jordi Molina i la Xàldiga va repetir la classificació de la primera, darrera de Violetes del Bosc i Mare Nostrum. La quarta sardana ballada va ser “Colla Violetes del Bosc” de Manel Saderra i la colla Dansaires de Maig va tornar a quedar en 1r lloc davant de Sempre Laietans. La Colla Xiroia és l’única de la categoria infantil i per tant sense competència es va classificar al 1r lloc.


Abans de la sardana de germanor es va ballar la sardana revessa que fou resolta correctament per la Colla Dansaires de Maig.
Un cop acabada l’entrega de premis ens vam fer la fotografia del Grup.

Vegeu també:
Classificacions 2017 a Cabrils