Arxiu mensual 13 de febrer de 2017

PerGrup Maig

Sopar cloenda temporada 2016 (28-01-2017)

El dissabte 28 de gener de 2017 es va celebrar la cloenda de la temporada 2016 del Grup Sardanista Maig. L’acte tingué lloc al Restaurant Pomarada de Barcelona i va aplegar prop d’un centenar de persones, sumant els dansaires, pares i acompanyants.


Un cop vam tenir l’estómac ple va ser el moment de fer l’entrega i repartiment dels trofeus. Aquests trofeus es van recollint als diferents concursos de colles sardanistes en què hi participen les colles, i al sopar de cloenda del Grup és quan s’atorguen als balladors. A part d’això també es va regalar als socis una motxilla amb la rotllana del Grup Maig i el butlletí amb fotografies de l’any 2016. Als pares també se’ls hi va obsequiar la motxilla.

El sopar de germanor és el moment de reconèixer els èxits obtinguts a la temporada i es posa en valor la feina dels capdansers i els membres de la Junta. D’entre els èxits en destaquem que la Colla Xiroia ha sigut campiona de punts lliures i subcampiona de lluïment en la categoria infantil, el subcampionat de la Colla Xàldiga de punts lliures i mantenir la categoria al Grup A de lluïment obtenint el 4rt lloc; la participació en dos concursos com a colla lliure de la Colla Maig i de la Colla Dansaires de Maig destaquem la 6a posició en la modalitat de revesses.
Així mateix es va realitzar un petit homenatge a en Jesús Aguirrebeitia, ex ballador de la Colla Maig i des de fa 25 anys ve des del País Basc per assistir a aquest esdeveniment.

Per veure l’àlbum fotogràfic complet premeu aquí.

PerGrup Maig

Classificació Campionat de Catalunya 2016

A continuació us adjuntem les classificacions finals del Campionat de Colles Sardanistes de Catalunya 2016.

El Grup Sardanista Maig hi va participat amb 3 colles a la modalitat de lluïment, la Colla Xiroia als infantils, la Colla Xàldiga als grans i la Colla Dansaires de Maig als veterans.
La Colla Xiroia ha quedat 2/7 colles infantils, la Colla Xàldiga 4/11 colles grans i la Colla Dansaires de Maig 8/9 colles veteranes.
En les següents taules hi trobareu la classificació simplificada en les categories on hi han participat les colles del Grup sense tenir en compte els grups A i B, primera/segona divisió.


A les següents taules hi trobareu els resultats sardana per sardana i concurs a concurs en què han participat les diferents categories. En el cas dels grans hi trobareu el Grup A on participava la Xàldiga i els veterans hi trobareu el Grup B on hi participava Dansaires de Maig.

Pel que fa a la modalitat de punts lliures el Grup hi va participat amb dues colles, la Xiroia als infantils, on s’ha proclamat campiona i als grans la Xàldiga, subcampiona.

Els trofeus de la temporada 2016 s’entregaran el proper 17 de febrer a Mollerussa durant els actes de la Cloenda del Campionat.
Per més informació entreu al web de la Unió de Colles Sardanistes de Catalunya.
www.uniodecolles.cat