Arxiu mensual 19 d'octubre de 2016

PerGrup Maig

Terrassa 16-10-2016

El diumenge 16 d’octubre de 2016 es va celebrar a la Plaça Nova de Terrassa el 68è Concurs de Colles Sardanistes organitzat per les colles Amunt i Crits. Hi van participar les 3 colles actives del Grup Sardanista Maig, la Xiroia, la Xàldiga i la Dansaires de Maig.

La Cobla Jovenívola de Sabadell va interpretar les sardanes de lluïment “Com si fos ahir” de Jordi Paulí, “Arribant al cim” de Joan Elías i “Jovemania” de Carles Sagarra. De sardana de germanor s’interpretà “Petits Amunt i Crits” de Carles Rovira.

El concurs era vàlid pel Campionat de Catalunya Gran Final A. La Colla Xàldiga es classificà en 3-4-4 per sardanes i a la classificació general del concurs quarta. Aquesta era la 3a jornada d’aquest campionat i només resta la darrera jornada a Balaguer el 6 de novembre. Bona ballada i 4a plaça a la classificació general darrera de Mare Nostrum, Violetes del Bosc i Mans Amigues i seguida de Tarragona Dansa i Riallera.


D’altra banda, també era vàlid pel Campionat de Catalunya Veterà Final B. La Colla Dansaires de Maig va quedar en 3,5 i 4rt per sardanes i 4rt a la general del concurs. No obstant van tercers de la classificació general darrera de Joventut Sardanista i Aires Gironins, al darrera de la nostra, Sempre Laietans.


La Colla Xiroia va participar com a colla lliure i es classificà en primer lloc de les infantils.
Us deixem la fotografia de família de tots els membres del Grup Sardanista Maig assistents a Terrassa.

Vegeu també
Classificacions 2016 a Terrassa
Parcials Campionat Gran – Final A 2016 a Terrassa
Parcials Campionat Veterà – Final B 2016 a Terrassa

PerGrup Maig

Manlleu 09-10-2016

La Colla Maig va participar com a colla lliure al 75è Concurs de Colles Sardanistes de Manlleu celebrat a la plaça Dalt Vila a partir de les 11:30 del matí.

Una Maig molt rejovenida va mostrar una ballada amb potencialitat de cara al futur, sobretot tenint en compte que la majoria dels dansaires eren de la colla Xiroia (actual infantil del grup Sardanista Maig) i per tant encara novells de la categoria gran.
La Cobla Bisbal Jove va interpretar les sardanes “Montjoliu” de Manuel Oltra i “Voluntariat” de Marc Timón. Cal destacar que era un concurs vàlid pel Campionat de Catalunya Gran Final B.


La nostra colla es va classificar en 5è lloc de colles grans lliures, però el més important és que vam passar un gran matí plegats.
A la sardana de germanor s’estrenà la sardana “3/4 de 100” del tenora Enric Ortí.

Vegeu també
Classificacions 2016 a Manlleu

PerGrup Maig

Cornellà de Llobregat 02-10-2016

La Colla Xiroia va participar al 38è Concurs Nacional de Colles sardanistes celebrat el diumenge 2 d’octubre de 2016 a 2/4 de 12 del matí a la plaça de la Sardana amb la Cobla Ciutat de Cornelà.
Va concursar com a colla lliure i va donar la casualitat que fou l’única en la categoria infantil, per tant va ser un 1r lloc!


Vegeu també:
Classificacions 2016 a Cornellà de Llobregat