Arxiu mensual 18 de maig de 2016

PerGrup Maig

Sabadell 08-05-2016

Concurs de colles sardanistes vàlid pel Campionat de Catalunya gran grup A celebrat al Pavelló de la Creu Alta a causa de la pluja.
La Colla Xàldiga quedà 5/6. Sabíem que era difícil repetir la gesta de classificar-nos per 3r any consecutiu directes a la Final A sense passar per la repesca, però enguany no ha pogut ser. El resultat a la capital vallesana ens obliga d’anar als concursos repesca de Reus i Vic. Malgrat això estem satisfets de nosaltres, som conscients que hem de treballar, perseverar i mirar endavant. Queda molta temporada per endavant, no defallirem.
La Colla Xiroia va participar com a colla infantil lliure i quedà 2/3. Alguns dels Dansaires de Maig van col·laborar amb la veterana Colla Francesc Rubio com a lliures.

Vegeu també:
Classificacions 2016 a Sabadell
Parcials Campionat Gran – grup A 2016 a Sabadell

PerGrup Maig

Òdena 01-05-2016

La Colla Dansaires de Maig va participar en aquest concurs vàlid pel Campionat de Catalunya categoria veterans grup B, a diferència d’altres anys que era Territorial Barcelona Ciutat.
La nostra colla es va classificar en la 3a posició de 4. Destaquem que va tenir nous debutants al bàsic i sobretot bones sensacions per anar agafant un millor conjunt per la propera cita nacional, Cardedeu.


Per veure més imatges premeu aquí.

Vegeu també:
Classificacions 2016 a Òdena
Parcials Campionat Veterà – grup B 2016 a Òdena

PerGrup Maig

Cabrils 24-04-2016

Primer concurs del Campionat Territorial de Barcelona Ciutat.
Bon resultat per les colles del Grup Sardanista Maig.
La Colla Xiroia 1rs en la categoria infantil, la Colla Xàldiga 3rs en la categoria gran i la Colla Dansaires de Maig 2ns a la categoria veterans.
La Xàldiga estrenà el bordat de les faldilles i els nois van estrenar camisa vermella nova, esperem que us agradi.
Seguim!

Vegeu també:
Classificacions 2016 a Cabrils