Arxiu mensual 24 d'abril de 2016

PerGrup Maig

Perpinyà 17-04-2016

Diumenge per la tarda la ciutat de Perpinyà va celebrar la segona edició del seu Concurs de Colles Sardanistes amb la participació de les colles Xiroia i Xàldiga del Grup Sardanista Maig.
El certamen acollí la primera jornada del Campionat de Catalunya en les categories Gran, Infantil i Veterans. El concurs previst a la plaça del Castillet es va traslladar al pavelló esportiu per raons climatològiques, fet que ja va deslluir l’espectacle sardanista.

En la categoria gran, la Colla Xàldiga, va oferir una excel·lent ballada tot quedant 2-2-4,5.  La mínima distància de punts entre els llocs segon i cinquè deixen entreveure un frec a frec al següent enfrontament, Sabadell el 8 de maig. Així el segon lloc era per Xàldiga i Mans Amigues, en la primera sardana, Xàldiga en la segona i Tarragona Dansa en la tercera.


La colla Xiroia va oferir una excel·lent ballada, tot quedant 3 i 2,5 de sis colles, amb noves rotllanes i nous horitzons: classificar-se entre les 3 millors colles infantils de Catalunya 2016. De moment pinta molt bé!


Així doncs valorem positivament el resultat de les dues colles del Grup Maig en aquest segon concurs. Trasllats de llocs, la pluja, baixar/pujar de l’autocar, algun desmai (ja està bé la dansaire de la colla), massa calor dins el pavelló, 6 sardanes de lluïment… esperem que els següents concursos siguin més calmats!
Tot i això som-hi!!

Vegeu també:
Classificacions 2016 a Perpinyà
Parcials Campionat Infantil 2016 a Perpinyà
Parcials Campionat Gran – grup A 2016 a Perpinyà

PerGrup Maig

Granollers 13-03-2016

Primer concurs de colles sardanistes de la temporada 2016 celebrat a la plaça de la Porxada de Granollers (Vallès Oriental) el diumenge 13 de març de 2016.

El Grup Sardanista Maig hi va participar amb les tres colles actives. La colla Xiroia, única en la categoria infantil va fer una boníssima ballada. La colla Xàldiga, en categoria gran quedà 2/10 i estrenà el vestuari de segona equipació en una combinació dels colors del Grup, el vermell, el negre i el blanc.
La colla Dansaires de Maig quedà 10a, però en destaquem el debut d’uns quants balladors.


Per veure el reportatge complet premeu aquí.

Vegeu també:
Classificacions 2016 a Granollers