Arxiu mensual 23 de gener de 2016

PerGrup Maig

Som Cultura Popular – 23-01-2016

Les Colles Xiroia i Xàldiga van participar en aquesta mostra de cultura popular celebrada a Sant Andreu de Palomar (Barcelona) el dissabte 23 de gener de 2016.

La Colla Xiroia va oferir una mostrar el que és l’assaig d’una colla sardanista de competició. La Colla Xàldiga va ballar conjuntament amb l’Esbart Maragall la sardana “Esplais” de Joaquim Serrra, a continuació ballà de lluïment “Joiosa” de Fèlix Martínez i va acabar amb “Palafrugell i Tamariu” de Conrad Saló en la modalitat de punts lliures. Totes elles interpretades per la Cobla Sant Jordi.

PerGrup Maig

Poema de Nadal 19-12-2015

Les colles Xiroia, Xàldiga i Dansaires de Maig van participar a la representació del “Poema de Nadal” de Josep Maria de Sagarra que es va realitzar a la nostra entitat, a la SCiE La Lira, tot ballant diverses sardanes amb motius nadalencs.
L’acte va ser organitzat juntament amb l’Orfeó La Lira que va oferir un repertori de nadales tradicionals i La Lira Teatre s’encarregà de recitar els versos.
A continuació, vàrem celebrar el tradicional Berenar de Nadal del Grup Sardanista Maig, acte que va servir per cloure l’any 2015 i felicitar les festes de Nadal.