Arxiu mensual 17 de novembre de 2015

PerGrup Maig

Valls 15-11-2015

La capital de l’Alt Camp va celebrar el 44è Concurs de Colles Sardanistes el 15 de novembre de 2015 a la Plaça del Pati, acollint la final del Campionat de Catalunya aleví, infantil i juvenil. Només les 3 primeres colles classificades en la fase prèvia van arribar en aquesta final, i la Colla Xiroia al quedar 4a no hi va poder arribar, l’any que ve serà.
Així doncs les colles del Grup Maig van participar com a colles lliures. La Colla Xiroia va quedar 2a de la categoria infantils lliures, la Colla Maig 1a de grans i Colla Dansaires de Maig 6a de veterans. Cal destacar que fou molt ben trobat el format del concurs i el posterior dinar de germanor amb els companys de la Colla Bell Esplai de Valls.


Per veure el reportatge fotogràfic complet premeu aquí.

PerGrup Maig

Balaguer 08-11-2015

De nou Balaguer va acollir la Final A i B del Campionat de Catalunya de colles grans, la Colla Xàldiga que estava lluitant per la 3a plaça va quedar 4-2-3 respectivament en cada sardana. No obstant això, va servir-li per classificar-se en 2a posició del concurs darrere de la Mare Nostrum i davant de Violetes del Bosc i Mans Amigues assegurant el 3r lloc de la general.
Sens dubte ha estat un campionat molt disputat fins a la darrera sardana i d’aquesta manera s’ha tancat el Campionat de Catalunya gran de lluïment.
La Colla Xiroia i la Colla Dansaires de Maig  van participar com a colles lliures. Els infantils e svan classificar en 4a posició i els veterans també.


Per veure el reportatge fotogràfic complet premeu aquí.

PerGrup Maig

Girona 01-11-2015

Les Colles Xiroia, Xàldiga i Dansaires de Maig van participar en el 75è Concurs de Colles Sardanistes celebrat a la plaça del Lleó de Girona l’1 de novembre de 2015.
Aquest concurs era puntuable pel Campionat de Catalunya gran A i Final veterà B.
La Colla Xàldiga va quedar en 4a posició de colles grans, tot i baixar una posició respecte la jornada anterior té més ganes que mai de la final de Balaguer per intentar mantenir el 3r lloc que certament està molt competit enguany.
Pels veterans era la final del campionat veterà grup B, i la Colla Dansaires de Maig tot i fer una bona ballada va quedar 3a del grup B.
La Colla Xiroia per la seva part va competir com a colla lliure aprofitant per fer debutar noves incorporacions.


Per veure més imatges premeu aquí.

PerGrup Maig

Banyoles 25-10-2015

La Colla Dansaires de Maig va participar en aquest concurs com a colla lliure i el resultat va ser de 4/9. Per celebrar-ho van fer un bon dinar, enhorabona!


Per veure més fotografies premeu aquí.