Arxiu mensual 27 de juny de 2015

PerGrup Maig

Arenys de Munt 27-06-2015

El passat dissabte 27 de juny es va celebrar el tradicional Concurs de Colles Sardanistes d’Arenys de Munt que enguany era vàlid pel Campionat Territorial de Barcelona Ciutat i per tant, per les tres colles del grup.
Bon concurs territorial pel Grup, un 3r de la Xàldiga, un 1r de la Xiroia i un 1r de Dansaires de Maig! Molt bé, colles! Aquest és el darrer concurs que tancava el territorial 2015 i la Xiroia i Dansaires de Maig han quedat en 1a posició d’infantils i veterans i la Xàldiga en 3r lloc de colles grans.

Per veure totes les fotografies entreu aquí.

PerGrup Maig

Cardedeu 22-06-2015

El diumenge 22 de juny es va celebrar el 53è Concurs de Colles Sardanistes de Cardedeu, vàlid pel Campionat de Catalunya en categoria infantil. La nostra colla, la Xiroia, va quedar en 4a posició de 6, però tot i això cada dia ballen més bé!

També era vàlid pel Campionat de Catalunya en categoria veterana, en aquest cas, la repesca, però Dansaires de Maig com que s’ha classificat per la Final B va sortir com a colla lliure.

Per veure el reportatge fotogràfic complet entreu aquí.

PerGrup Maig

Calella 21-06-2015

La Colla Xàldiga va participar al Concurs de Colles Sardanistes celebrat a Calella el dissabte 21 de juny de 2015 a les 22h de la nit.

El concurs es va desenvolupar amb normalitat tot i que hi havia molt poca il·luminació. El resultat va ser de 1a posició de colles lliures.

Cal destacar que el concurs era vàlid per la repesca de colles grans del Campionat de Catalunya de la qual la Xàldiga no hi va participar gràcies als magnífics resultats obtinguts a Sabadell que li van suposar una plaça directa per la Final A 2015.

Per veure el reportatge fotogràfic complet entreu aquí.

PerGrup Maig

Palamós 13-06-2015

El dissabte 13 de juny de 2015 es va celebrar el 71è Concurs de Colles Sardanistes de Palamós, vàlid pel Campionat de Catalunya en la categoria veterana, i per tant, hi competia la nostra, Dansaires de Maig. El resultat va ser de 2 tercers que els ha classificat per la Final B Veterana.
Per la seva banda, la Xàldiga hi va participar com a colla lliure, i va quedar 2/4. Després de les sardanes de lluïment va ballar d’exhibició la sardana de punts lliures “Aura del Tura” de Conrad Saló juntament amb altres colles-


Per veure el reportatge fotogràfic complet entreu aquí.