Arxiu mensual 26 d'abril de 2015

PerGrup Maig

Sant Cugat del Vallès 26-04-2015

El diumenge 26 d’abril es va celebrar el 1r Concurs de Colles Sardanistes a Sant Cugat del Vallès, i certament va ser tot un èxit. Del grup va comptar amb la participació de la Colla Xàldiga que va quedar 1,5 amb la Colla Violetes del Bosc.

Per veure més fotografies cliqueu aquí

PerGrup Maig

Perpinyà 19-04-2015

El diumenge 19 d’abril es va celebrar el 1r Concurs de Colles Sardanistes de Perpinyà vàlid pel Campionat de Catalunya grups A i B, per tant per la Xàldiga. El resultat no va ser l’esperat, un 5è, però això dóna ànims per seguir treballant dur. També hi van anar de lliures la Xiroia i Dansaires de Maig.

Per veure més fotografies cliqueu aquí

PerGrup Maig

50è aniversari a Montserrat 12-04-2015

El primer acte per commemorar el 50è aniversari del Grup Sardanista Maig va ser l’ascensió a Montserrat que es va celebrar el diumenge 26 d’abril de 2015. Una bona part dels dansaires van fer la pujada a peu des de Monistrol de Montserrat, tot passant una bona estona entre amics fent camí cap al monestir. La resta de membres van pujar amb el cremallera.

Un cop dalt es va fer una ofrena durant la Missa conventual aprofitant la visita a la muntanya santa de Catalunya,no obstant, la seva assistència era opcional, però van ser nombrosos els qui hi van acudir voluntàriament. Acabada l’actuació de l’Escolania de Montserrat els membres es van dirigir cap a la Plaça del Monestir on van començar una ballada de sardanes a càrrec de la Cobla Ciutat de Cornellà que va interpretar sardanes dedicades a les colles del Grup i la mítica “És la Moreneta” d’Antoni Carcellé.

A continuació les colles Dansaires de Maig, Xiroia i Maig van fer una exhibició tot ballant tant de lluïment com de punts lliures, a continuació en teniu un tastet.

Per veure el reportatge fotogràfic complet entreu aquí