Arxiu mensual 21 de novembre de 2014

PerGrup Maig

Valls 16-11-2014

El diumenge 16 de novembre de 2014 es va celebrar el 43è Concurs de Colles Sardanistes de Valls i va comptar amb la participació de la Colla Xiroia que va fer un 2n de colles lliures, la Colla Xàldiga va fer un 2n i la Colla Maig un 5è, ambdues a la categoria gran lliures. La Colla Dansaires de Maig va fer un 9 de categoria veterana. Després vam celebrar un dinar a la seu de la Unió d’Anelles de la Flama totes les colles del grup. Valls, doncs, tanca el calendari sardanista de competició en categoria de lluïment.

Per veure tot el reportatge cliqueu aquí

PerGrup Maig

Girona 01-11-2014

El passat 1 de novembre, Diada de Tots Sants, Girona va acollir la final del Campionat de Catalunya final A, i la Colla Xàldiga va quedar en 3r lloc a la primera i tercera sardana i 2n lloc  a la segona. La classificació final de campionat ha estat un 3r lloc a només 0,5 punts de la segona classificada, Tarragona Dansa.

El concurs gironí també era vàlid pel campionat de Catalunya infantil, la Colla Xiroia va quedar 6a i per això no s’ha pogut classificar per la final infantil que se celebrarà a Valls el 19 de novembre.

Per la seva banda, la Colla Dansaires de Maig va participar també del concurs com a colla lliure.

Per veure tot el reportatge cliqueu aquí.