Arxiu mensual 31 de juliol de 2014

PerGrup Maig

Convivències 2014

Com cada any els més petits del Grup han estat una setmana de convivències amb els monitors, gaudint d’activitats ben diverses, gimcanes, guerres, remullades… El darrer dia de tots va ser quan els pares van pujar a buscar els fills i aprofitant l’avinentesa es va celebrar la costellada amb petits i grans. Aquí teniu una petita mostra fotogràfica.

Si voleu veure tot el reportatge cliqueu aquí.

PerGrup Maig

Ceret 19-07-2014

El passat 19 i 20 de juliol de 2014, totes les colles del Grup Maig es van desplaçar a la població nord-catalana de Ceret. Com sempre al matí va haver-hi doble audició de sardanes amb les cobles Mil·lenària i Principal del Llobregat que serví a les colles per escalfar motors pel vespre. Acte seguit es va celebrar a l’Ajuntament la rebuda de les colles amb un parlament i posterior piscolabis.

A la tarda les 4 colles varen participar al Galop pels carrers, amb un resultat esplèndid per la Colla Xiroia que va fer el primer en la categoria infantil. A les 21,30 va començar el 57è Concurs de Colles a la Plaça de Braus, les puntuacions van ser:

– Xiroia 3r d’infantils

– Xàldiga 1r de colles grans

– Maig 3r de colles grans

– Dansaires de Maig 5è de veterans

 

PerGrup Maig

Vic 12-07-2014

La Colla Dansaires de Maig va participar al 89è Concurs de Colles Sardanistes de Vic que com any rera any se celebra a la plaça Major i era vàlid pel Campionat de Catalunya en categoria veterana i categoria gran grup B. Malgrat la pluja minsa el concurs es va desenvolupar amb normalitat i es va poder gaudir d’una bona demostració de les colles amb més solera.

PerGrup Maig

Campionat Gran 2014

Després dels dos concursos de la lligueta del Campionat gran els resultats han estat:

-> Directes al grup A: ENCÍS, MARE NOSTRUM, TARRAGONA DANSA I XÀLDIGA

-> Directes al grup B: BLANCA ESPURNA, DOLÇ INFERN I RIALLERA

-> Repesca: CONTINUÏTAT DEL MONTGRÍ, CLAROR DE GOGES, MANS AMIGUES I MIRANT AL CEL

PerGrup Maig

Vilanova i la Geltrú 12-07-2014

La Colla Xàldiga va participar al segon concurs vàlid per la fase de grups del Campionat de Catalunya de lluïment 2014 a Vilanova i la Geltrú, després del primer celebrat a Lleida el 13 de maig. Si al primer tot varen ser terceres posicions a les tres sardanes, a la capital del Garraf tot van ser primers, d’aquesta manera la Xàldiga ha passat directa al Grup A sense anar a la repesca. Les colles que finalment aniran al grup A són; Tarragona Dansa, Xàldiga, Encís i Mare Nostrum.

PerGrup Maig

Els Hostalets de Pierola 06-07-2014

La Colla Xàldiga va participar a la 13a Festa de la Sardana d’Els Hostalets de Pierola conjuntament amb la Cobla Contemporània, amb una bona selecció de sardanes per fer gaudir a grans i petits.

PerGrup Maig

Piera 29-06-2014

La Colla Xàldiga va participar conjuntament amb altres 6 colles al 40è aniversari de l’Agrupació Sardanista de Piera amb una sardana de lluïment i una de punts lliures.